Top 10 hoteluri in insula Thassos recomandate de Altours.ro

Tu ce cazare preferi in Thassos? Hoteluri, Vile sau Apartamente?

Thassos – recunoscuta si sub numele “Insula de Smarald”este destinatia de vacanta favorita pentru numerosi turisti din Romania, preferata de catre acestia datorita plajelor numeroase cu nisip fin, a padurilor de pini, a traseului relativ scurt ce trebuie parcurs dar nu in ultimul rand si datorita localnicilor ospitalieri si a tavernelor traditionale.

Cele mai mari statiuni din Thassos sunt Golden Beach, Limenas (sau Thassos Town), Limenaria, Potos, si Skala Potamia toate oferind turistilor numeroase unitati de cazare. Incercam mai jos a facem o scurta trecere in revista a celor mai interesante, atractive si impresionante hoteluri, vile sau apartamente.

Vathi Cove Luxury Resort & SPA 5*

Vathi Cove Luxury Resort & SPA

Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5* este unul din hotelurile de lux din Thassos, un adevarat resort exclusivist ce se adreseaza celor mai pretentiosi clienti. Amplasat intr-un mic golfulet in apropiere de statiunea Golden Beach, hotelul ofera clientilor sai pe langa serviciile de lux liniste deplina si o intimidate greu de gasit. Este ideal pentru cupluri. Tarifele la Vathi Cove incep de la 177 EUR/camera 2 adulti si Mic dejun.

Alexandra Elegance 5*

Hotel Alexandra Elegance

Hotel Alexandra Elegance 5* este amplasat langa mult mai cunoscutul hotel Alexandra Beach & SPA Resort din apropiere de statiunea Potos. Hotelul amplasat exact langa plaja beneficiaza de numeroase facilitati (piscina, bar la piscina, resturant), iar clientii pot utiliza si centul SPA aflat la Alexandra Beach & SPA. Tarifele incep de la 85 EUR/camera cu doi adulti si Mic dejun

Thassos Grand Resort 5*

Hotel Thassos Grand Resort

Hotel Thassos Grand Resort 5* se afla ascuns intr-un golf minunat pe partea de vest a insulei Thassos, la mica distanta de Aliki. Hotelul – ce beneficiaza de o plaja minunata – este un punct de atractie major pe insula, datorita naturii super generoase dar si a serviciilor prestate. Tarifele in aceasta unitate de cazare incep de la 106 EUR/camera cu doi adulti si Demipensiune.

Blue Dream Palace Thassos 5*

Hotel Blue Dream Palace Thassos

Hotel Blue Dream Palace 5* din Thassos se afla exact langa plaja Tripiti, la mica distanta de statiunea Limenaria. Complexul este construit astfel incat toate camerele sa aiba vedere la mare, si dispune de numeroase facilitati ce il fac atractiv atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii. Tarifele incep de la 75 EUR/camera cu doi adulti si Mic dejun

Mary’s Residence Suites 2*

Mary’s Residence Suites

Mary’s Residence Suites se afla exact langa plaja Golden Beach din Thassos, fiind una dintre cele mai solicitate unitati de cazare din regiune. Mezonetele sale ce au capacitate de pana la 4 adulti au un tarif ce incepe de la 120 EUR/Camera fara masa. Clientii dispun de piscina in cadrul complexului, si de parcare gratuita.

Hotel Enavlion 4*

Hotel Enavlion

Hotel Enavlion din Thassos se afla la aproximativ 50 m distanta fata de faimoasa plaja Golden Beach. Hotelul ofera cazare in Thassos la cele mai ridicate standardecu tarife ce incep de la 84 EUR/camera 2 adulti si Mic Dejun.

Ntinas Filoxenia Hotel & SPA 3*

Ntinas Filoxenia Hotel & SPA

Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 3* se afla in Skala Potamia Thassos la aproximativ 50 m distanta fata de plaja. Hotel preferat de catre majoritatea turistilor atat cupluri cat si familii cu copii. Centrul SPA este un punct de atractie suplimentar iar serviciile de masa desavarsite. Tarifele la Ntinas Filoxenia incep in acest an de la 64 EUR/camera 2 adulti si Demipensiune.

Hotel Ocean Beach 4*

Hotel Ocean Beach

Hotel Ocean Beach 4* se afla in Skala Potamia – Thassos la aproximativ 150 m distanta fata de magnifica plaja din statiune. Hotelul inconjurat de o gradina superba face fata celor mai pretentiosi client fiind un exponent tipic pentru Insula de Smarald. Tarifele la hotel Ocean Beach din Skala Potamia incep de la 67 EUR/camera 2 adulti cu demipensiune.

Mr & Mrs K Bianco

Studio Mr & Mrs K Bianco

Studiourile Mr. & Mrs. K Bianco din Potos sunt absolut senzationale, se afla in apropiere de plaja iar pentru clientii din Romania sunt perfecte. Stralucesc de curatenie, au o pozitie excelenta in zona centrala a statiunii si de aici se ajunge cu mare usurinta atat la plaja cat si la diferitele magazine, restaurante sau taverne traditionale din Potos

Vilele Eleni 3*

Vile Eleni

Vilele Eleni sunt amplasate in Golden Beach la aproximativ 150 m distanta fata de plaja din statiune. Construite in stil traditional acestea dispun de doua dormitoare + living + bucatarie complet utilata, clientii avand la dispozitie si terasa si curtea plina de verdeata. Cu o capacitate maxima de 4 adulti + 1 copil tariful / vila incepe de la 59 EUR fara masa.

Va invitam sa va bucurati si in aceasta vara de apele limpezi ale insulei Thassos precum si de plajele fabuloase, de binecunoscuta laguna Giola precum si de tavernele din Thassos Golden Beach, Skala Potamia, Limenaria sau Potos.

Adrian Stan

Adrian STAN Pe langa cei 18 ani petrecuti in cadrul agentiei de turism Altours, a vizitat personal peste 20 de tari aflate in portofoliul de vanzare al agentiei si a evaluat peste 1000 de hoteluri aflate la vanzare. Persoana potrivita pentru a evalua o unitate de cazare in privinta facilitatilor, dar si pentru a oferi o recomandare, un sfat sau o idee de vacanta, in functie de interesele turistilor. Moto - Cand pleci in vacanta tot ce ai nevoie este "Voia Buna si citiva prieteni"

Adrian Stan has 12 posts and counting. See all posts by Adrian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.