Vara 2021 – Vacanta in Bulgaria fara restrictii

Ei bine, odata cu 1 Iunie vine si primul cadou pentru copii ce merg in vacanta alaturi de parinti in Bulgaria. Toti cetatenii romani ce vor calatori in aceasta tara incepand cu 1 Iunie, nu vor mai fi nevoiti sa prezinte la granita cu Bulgaria testele anticovid (PCR sau Antigen) si nici dovada ca au trecut prin boala. Din acest moment intrarea in Bulgaria este libera, turistii din Romania avand posibilitatea de a vizita toate statiunile fara restrictii.

Datorita faptului ca Bulgaria se afla pe lista verde in acest moment, turistii romani indiferent ca sunt vaccinati sau nu, se vor intoarce in tara fara necesitatea de a efectua teste PCR la retur, necesare pentru a evita carantina. Atat turistii adulti, cat si copii pot reveni in tara in siguranta, pentru a-si relua viata normala, dupa o vacanta binemeritata.

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, toate hotelurile din Bulgaria vor intampina turistii din noul sezon cu multiple Oferte Speciale, Reduceri Last Minute si servicii de foarte buna calitate. Va invitam sa verificati ofertele speciale existente pentru statiunile Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor sau Nessebar.

Expertii nostri de la #Altours sunt alaturi de dumneavoastra de 19 ani, pentru a va oferi cele mai bune sfaturi de calatorie, prezentandu-va in cunostinta de cauza toate informatiile necesare unei vacante de vis in strainatate.

Adrian Stan

Adrian STAN Pe langa cei 18 ani petrecuti in cadrul agentiei de turism Altours, a vizitat personal peste 20 de tari aflate in portofoliul de vanzare al agentiei si a evaluat peste 1000 de hoteluri aflate la vanzare. Persoana potrivita pentru a evalua o unitate de cazare in privinta facilitatilor, dar si pentru a oferi o recomandare, un sfat sau o idee de vacanta, in functie de interesele turistilor. Moto - Cand pleci in vacanta tot ce ai nevoie este "Voia Buna si citiva prieteni"

Adrian Stan has 12 posts and counting. See all posts by Adrian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.