10 Hoteluri în Halkidiki cu tarif redus

Ei bine dragilor – și în acest sezon Grecia este una din destinațiile favorite ale turiștilor din România. Indiferent dacă aceștia aleg una din insule (Creta, Rodos, Santorini, Corfu, Kos, Thassos) sau una din regiunile continentale (Halkidiki, Peloponez, etc.) turiștii doresc de la această destinație același lucru: apa limpede precum cristalul, plajele ascunse prin miile de golfulețe și mâncarea delicioasă cu specific grecesc.

Dacă vrei să te bucuri în voie de bucătăria mediteraneeană prezentă în Grecia și să savurezi pe îndelete bougatsa, tzatziki, souvlaki, risoto sau paste cu fructe de mare nu trebuie să mergi obligatoriu la hoteluri de 5* unde să plătești câteva mii de EUR. Sunt mii de turiști ce aleg să călătorească în Grecia cu autoturismul personal, iar pentru clienții din România peninsula Halkidiki cu cele trei brațe ale sale (Kassandra, Sithonia si Athos) este ideală.

Și cum în Halkidiki sunt câteva sute de hoteluri si apartamente, vom atrage atenția dumneavoastră către 10 variante interesante de cazare, atractive pentru clienții cu buget redus.

Recomandări hoteluri ieftine în Halkidiki

Aphrodite Hotel 3* din Agia Paraskievi – Kassandra, se afla la mică distanță de izvoarele termale din această stațiune, dispune de piscină și este foarte apreciat de către clienți. In luna iulie tarifele sunt de aproximativ 36 EUR/persoană/noapte cu mic dejun inclus.

Artemis Plaza 3* se află tot in Agia Paraskievi, pe brațul Kassandra, la 300 m distanță față de plaja Loutra. Are servicii excelente iar tarifele din luna iulie sunt aproximativ 45 EUR/persoană cu mic dejun.

Elia Apartments 3* din Afytos – Kassandra este un complex de apartamente, dispune de piscină proprie iar tarifele din iulie sunt în jur de 46 – 47 EUR/persoană/noapte fără masă. Satul de vacanță Afytos este o bijuterie arhitecturală iar un sejur in această locație este o încântare pentru ochii și sufletul turiștilor. Se află la mică distanță (3 km) de o altă stațiune fabuloasă din Halkidiki – Kallithea.

Nikiforos Village 3* se afla in Hanioti – tot pe brațul Kassandra. Hotelul aflat în zona centrală a  stațiunii are o gradină minunată precum și piscină proprie. Tarifele în iulie sunt de aproximativ 47 EUR/persoană/noapte fără masă. Se află la câteva minute de mers pe jos față de plajă.

Greek Pride Hotel & Apartments 4*se află în Skala Fourkas pe brațul Kassandra fiind o variantă excelentă pentru o vacanță perfectă. Dispune de piscină generoasă iar tarifele în iulie sunt în jur de 48 EUR/persoană/noapte fără masă. La cererea clienților oferă și variante cu mic dejun sau demipensiune.

Aristotelis Hotel 3* se afla tot in Skala Fourkas – Kassandra, la mică distanță față de plajă. Dispune de piscină și oferă condiții excelente de cazare cu mic dejun. Tariful în luna iulie este de aproximativ 49 EUR/persoană/noapte cu mic dejun.

Dionysos Hotel and Suites 3* se află în Hanioti – Kassandra, în zona centrală a stațiunii. Dispune de o piscină mare cu secțiune pentru copii iar condițiile de cazare sunt excelente. Tariful din iulie este de aproximativ 49 – 50 EUR/persoană/noapte cu mic dejun.

Core Hotel 4* din Polichrono – Kassandra este excelent, are condiții de cazare foarte bune, dispune de piscină și este extrem de apreciat de către clienți. Tariful este 52 EUR/persoană/noapte cu mic dejun. Plaja din stațiune este una excelentă iar in zonă sunt numeroase restaurante și taverne tradiționale.

Hotel Vozina 2* se află în stațiunea Metamorfosi de pe brațul Sithonia. Are condiții excelente de cazare iar în zonă gasiți numeroase restaurante, taverne, magazine de souveniruri, etc. Odata cazat în Metamorfosi poți face numeroase escapade la plajele din apropiere precum Nikiti, Agios Ioannis, Ormos Panagia, etc. Dacă vrei sa faci o plimbare mai lungă – recomandăm o vizită și în Sarti pentru a te bucura de plaja cu adevărat senzațională cu vedere către muntele Athos. Tariful de cazare fără masă în Iulie este de aproximativ 53 EUR/persoană/noapte. Dacă vrei să ai parte de o experiență deosebită, din portul Ormos Panagia poți participa la o croazieră de o zi, in care poți vizita insula Ammouliani, Blue Lagoon sau poți admira din larg mănastirile de pe Muntele Athos. Tarif aproximativ pentru croazieră – 35 – 40 eur/persoană cu prânz inclus.

Hotel Aqua Mare 3* din Nea Kalikratia se afla in zona centrală a stațiunii, la mica distață față de plajă, iar tariful din luna iulie este de aproximativ 55 EUR/persoană/noapte.

Indiferent de alegerea făcută, peninsula Halkidiki reprezintă o variantă excelentă pentru vacanța dumneavoastră, iar cu hotelurile recomandate de Altours nu puteți da greș.

Adrian Stan

Adrian STAN Pe langa cei 18 ani petrecuti in cadrul agentiei de turism Altours, a vizitat personal peste 20 de tari aflate in portofoliul de vanzare al agentiei si a evaluat peste 1000 de hoteluri aflate la vanzare. Persoana potrivita pentru a evalua o unitate de cazare in privinta facilitatilor, dar si pentru a oferi o recomandare, un sfat sau o idee de vacanta, in functie de interesele turistilor. Moto - Cand pleci in vacanta tot ce ai nevoie este "Voia Buna si citiva prieteni"

Adrian Stan has 12 posts and counting. See all posts by Adrian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.